Activiteiten Thomas-More
  
:

vrijdag 21 t/m zondag 23 juni vader zoon weekend

Iedere week draaien de scouts een lekker fanatieke troepavond bij hun eigen speltak. Ook gaan zij weekendjes weg en natuurlijk kunnen we het zomerkamp in dit rijtje niet vergeten.  Als de scouts thuis komen valt er dan ook altijd weer een hele hoop te vertellen over wat ze allemaal meegemaakt en gedaan hebben. Veel van de vaders voelen zich dan weer helemaal jong en roepen heel hard “vroeger heb ik dat ook gedaan” of “dat klinkt zo leuk, dat zou ik ook weleens willen”.

Omdat dit ons ook wel een leuk idee leek willen we dit jaar een vader/zoon weekend organiseren.

Alle jongens, van alle speltakken mogen dit weekend hun vader meenemen om samen allerlei leuke dingen te gaan doen. Om de vaders een klein beetje te sparen zijn we op zoek gegaan naar een gebouw en hoeven ze niet meteen in een tentje te slapen.

Dit staat te gebeuren van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni. Vrijdagavond is het een inloopavond en staat van 20.00uur t/m 21.00uur de poort voor jullie open.

Degenen die vrijdagavond niet kunnen, mogen zich op zaterdagmorgen aansluiten, dan graag uiterlijk om 9.00 aanwezig zijn zodat er wat tijd is om de spullen uit te laden en we uiterlijk om 9.30 met het programma kunnen beginnen. Zondag rond 12.00uur is het weekend weer afgelopen.

Waar we precies heen gaan houden we nog even voor ons, wat je mee moet nemen is het volgende:

  • Slaapzak
  • Matje
  • Toilettas
  • Schone/droge kleren
  • Een ontbijtpakketje voor zaterdagochtend.

De kosten bedragen € 17.50 per persoon, Alle jongens ontvangen een brief en onderaan de brief zit een strookje waarmee je je kunt opgeven voor het weekend. Mocht je desondanks geen brief ontvangen of kwijt zijn stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.