Activiteiten Thomas-More
  
:

Zoals elk jaar organiseert de scouting op 2e kerstdag een kerkdienst met aansluitend fruitmanden rondbrengen voor de Zonnebloem en een gezellig samenzijn bij de schaatsbaan.
Na de mis zullen er fruitmanden worden rondgebracht door alle leden van de scouting. Deze fruitmanden zijn bestemd voor mensen uit Prinsenbeek die volgens de Zonnebloem een steuntje in de rug verdienen.

De fruitmanden worden zelf gemaakt op de scouting, hiervoor is wel fruit nodig. Zouden jullie fruit in willen leveren bij je leiding op de scouting, het liefste in blik of langer houdbaar fruit. Er kunnen dan mooie fruitmanden van worden gemaakt.  Dit kan in de week van 16-12 t/m 20-12 (blik mag eerder worden ingeleverd). Wat moet je meenemen? Schaatsen (als je geen schaatsen hebt, mag je gratis schaatsen lenen op de schaatsbaan), handschoenen, muts en warme kleding voor het schaatsen. Doe al je spullen (goed gemerkt met je naam) in een tas of rugzak. Deze spullen neem je mee naar de kerk, of je levert ze vóór de kerkdienst al in bij de schaatsbaan, waar iemand van de scouting aanwezig zal zijn (tussen 9.30 uur en 10 uur). Aan het schaatsen zijn geen kosten verbonden. Let op, het schaatsen is alleen voor de scoutleden!! Op de schaatsbaan krijgen de kinderen wat drinken en plak cake voor het schaatsen (dus geen lunch meer).

Je wordt in scoutingtenue om uiterlijk 9.45 uur voor de kerk verwacht. Je moet worden opgehaald op de schaatsbaan tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Wil je na 13.00 uur blijven schaatsen, dan zul je een kaartje moeten kopen. We hebben de baan afgehuurd tot 13.00 uur, dus tot die tijd is de baan enkel en alleen voor scoutingleden!!
Aan- of afmelden voor deze leuke scoutingactiviteit doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (niet vergeten he!!!!)
Tot 2e kerstdag,
Groetjes het kerstcomité.