Afdrukken

Kampverslag 2016 (deel 2)

Donderdag 25 augustus:

Jaja daar gaan we dan de Bende van Ellende gaat alleen de stad Brugge in. We hoopten dat we ons niet voor schut zouden zetten, maar ja.. Paul en Nicole hadden hele andere plannen met het oude traditionele sta-je-voor-lul-spel. Dat leverde hele bijzondere en grappige momenten op.

Afdrukken

Kampverslag 2016 (deel 1)

Zaterdag 20 augustus:

We moesten er allemaal weer vroeg uit na een lange zomervakantie. Het was 8 uur toen we verzamelde voor vertrek. We vertrokken uiteindelijk om kwart over 8. Met de trein gingen we dan uiteindelijk op kamp. Jaja de bende van ellende van Prinsenbeek werd ook weer los gelaten. Waarschijnlijk hebben veel mensen er spijt van gekregen dat wij vrij gelaten worden. In de trein zijn er veel vreemde en bijzondere gesprekken gevoerd.

Afdrukken

Woensdag 19 augustus ‘15

Wat hebben we toch lekker geslapen met die spierpijn zeg, dat hield op toen we werden gewekt door Eline, die vervolgens zelf weer in haar bed lag. Na in een kwartier omgekleed en alles opgeruimd moest zijn, zaten we even later aan het ontbijt uit het vuistje. We moesten nog even wachten op Anita, Cees en Corné. Alle rugzakken gedropt in de 3 auto’s en dan nog lopen naar het busstation. Toen we na een uurtje eindelijk in de bus zaten konden we weer even rusten.

Afdrukken

Dinsdag 18 augustus ‘15

7 uur.. *zucht*.. Anita aan je tent lekker schreeuwend: OPSTAAAAAAN!! Snel wassen eten bergschoenen aan, snel je tas laten afstellen bij Cees of Louis, gps ingesteld en in je fietsgroep van de heenweg gaan staan. Eenmaal aan de hike begonnen, ging het in het begin prima. Boxje aan en gaan. We liepen prima in die twee groepen die 20 min na elkaar gestart waren. De lunch dat een heerlijk eitje bevatte van Cees, Ada en Corné, ging er bij iedereen wel in!

Afdrukken

Maandag 17 augustus ‘15

Maandagochtend werden we wakker gemaakt door de heerlijke geur van turn over bitches (wentelteefjes). Corné en Ada hebben zitten zweten en zwoegen om ons van deze ‘bitches’ te voorzien. Tijdens het ontbijt kregen we het nieuws dat de hike wegens het *** weer een dag uitgesteld werd, aangezien sommige van ons er al dagen nachtmerries van hadden viel het nieuws best goed.

Copyright Scouting Thomas-More Prinsenbeek 2017 | Login