Afdrukken

Gidsen informatie

 
Hallo allemaal!

De gidsen bestaat uit een groep van ongeveer 30 gezellige meiden, samen met 6 enthousiaste stafleden die de gidsengroep van scouting thomas-more Prinsenbeek vormen. Elke donderdagavond van 18.30-20.30 uur komen wij bij elkaar.

Wat wij doen varieert enorm zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Wij doen op donderdagavond o.a. bosspelen, knutselen, actieve binnen en buiten spellen en GPS tochten. Als voorbereiding op het jaarlijkse zomerkamp houden wij ook kook activiteiten, leren we de nodige tochttechnieken, maken we af en toe een kampvuur en leren we onze eigen tenten op te zetten.

Ons hoogtepunt naast de gezellige weekenden is natuurlijk het zomerkamp. Dit is de vijfde week van de basisschoolvakantie. Elk jaar gaan wij samen met de verkenners op kamp, waar wij onze eigen slaaptenten en kooktenten opzetten. Aan de hand van een leuk thema doen wij actieve spellen waardoor de sterkste en slimste ronde zal winnen en de kamptotum zal bemachtigen. 

Dit alles wordt georganiseerd door de gidsenstaf. Dit is een enthousiast groepje mensen tussen de 18 en 26 jaar. De staf bestaat uit Bas van Loenhout,Vera Poppelaars, Marloes Brouwers, Nanette Wijngaarde, Koen van de Bergen Tim Bakker.

Lijkt het jou ook leuk om bij de gidsen te komen? Neem dan contact met ons op en kom eens op een donderdagavond om 18:30u vrijblijvend kijken. Je bent van harte welkom!

Groetjes de gidsen en de gidsenstaf!

 

Copyright Scouting Thomas-More Prinsenbeek 2017 | Login