Afdrukken

Gidsenkamp 2013 dag 1 & 2.

Goede middag,

Beetje later dan gepland helaas door de slechte wifi maar bij deze toch een berichtje van de afgelopen dagen.

Zondag:

Na de eerste nacht konden al een tweetal stafleden uit de tent zwemmen en hun bagage uitwringen. De kids zijn gelukkig droog gebleven maar het was helaas geen rustige nacht geweest. Na het ontbijt en de afwas zijn we begonnen met de induviduele spelen en na de lunch zijn groepsleden begonnen. We hebben heerlijk genoten van de kookkunsten van de gidsen en de heerlijke macaroni.

S'avonds hebben we levend stratego in koninklijke huis stijl gespeeld, na alle spellen zijn we begonnen met het uitdelen van de hexagonen en de kamptotum voor de winnende ronde.

Maandag:

  • Vandaag zijn de gidsen een GPS tocht gaan lopen, deze werd helaas al snel afgebroken doordat er een fout zat in de tocht van staats bosbeheer. We hebben toen de piramide van Austerlitz beklommen en hebben hier ook geluncht. De kinderen hebben zichzelf kunnen uitleven in een speeltuin die hierbij lag. 

Terug op het terrein hebben we kleine spelletjes gespeeld en heeft de staf nasi gemaakt voor de kinderen, s'avonds hebben de gidsen nog gezellig rond het kampvuur gezeten bij de verkenners en zijn daarna hun bed gedoken.

Groetjes de gidsenstaf

Afdrukken

gidsenkamp 2012 dag 7

Goede avond,

 

Vandaag zijn we naar Bergen op Zoom geweest, door middel van opdrachten bij de Markiezenhof, de Maagd en de peperbus vonden we Baas B bij de gevangenpoort. De Peperbus hebben we beklommen en die was erg hoog en het uitzicht was mooi. Baas B is meegegaan naar het kamp terrein om de masterklus te gaan voor bereiden. 

Na de barbecue vonden de gidsen het niet kunnen om de overval met Baas B te plegen. Hierop hebben we de wijk agent van Halsteren gebeld en die heeft ze samen met agent R Baas B hardhandig opgepakt en afgevoerd. Na een diepgaand en een grondig onderzoek heeft Baas B haar leven gebeterd en gewezen waar de schat was en had beloofd haar leven te beteren. 

Het was een te gek kamp en nu gaan we weer naar bed en morgenvroeg weer op voor de fiets tocht naar Prinsenbeek

 

Groetjes de gidsenstaf

 

Ps. Namens alle gidsen bedanken wij onze sponsors en onze op en afbouwploeg. 

Afdrukken

gidsenkamp 2012 dag 6

Goedemorgen,

 

Vandaag hebben we het spel aasgieren jacht gespeeld, hierbij moesten de kinder verschillende spullen vinden en hun lijstje zo compleet mogenlijk te maken. 

Die middag hebben we knakworsten gegeten en zijn daarna schatkistjes gaan versieren met van alles. 

Savonds zijn we gezellig bij het kampvuur gaan zitten met de verkenners waarna we met zijn alle de spooktocht gaan lopen. Ze werden gillend achtervolgd met een kettingzaag en moesten door een wild tunnel kruipen. Het was een geslaagde spooktocht, daarna zijn ze meteen naar bed gegaan en ze hebben als een blok geslapen. 

 

Groetjes de gidsenstaf. 

Afdrukken

gidsenkamp 2012 dag 5

Goede avond,

 

Vandaag zijn we met de verkenners naar het zwembad geweest. Daar hebben we lekker van de zon kunnen genieten en de kinderen hebben we alleen maar in het zwembad kunnen vinden. 

Na het zwemmen hebben we met de verkenners nog een ijsje op voordat we terug fietsen. 

Toen de kinderen terug van het zwembad waren hebben we nog friet gegeten. Vanavond hebben we wat regen gehad en hebben een rustige avond voor de boeg. 

 

Groetjes de gidsenstaf. 

Afdrukken

Gidsenkamp 2012 dag 4

Goede avond,

 

Dinsdag zijn we er al vroeg op uit getrokken om in 3 groepen een tocht te gaan lopen. In deze tocht kwamen 6 verschillende tocht technieken in voor; bolletje pijltje, kralen tocht, gps, oleaat, strippenkaart en daarna een foto tocht. Tijdens de tocht hebben ze nog kunnen shoppen voor iets te snoepen in hun tent. We hebben deze avond nasi gegeten en verder deze avond hebben we nog wat kleine losse spelletjes gedaan. Ze zijn deze dag optijd naar bed gegaan zodat ze nog bij elkaar in de tenten konden liggen. 

 

Groetjes de gidsenstaf. 

Copyright Scouting Thomas-More Prinsenbeek 2017 | Login